Restaurant

Gourmet pleasure

Contemporary design and alpine tradition await in the Victoria’s à la carte restaurant. Fresh, vibrant, authentic. Chef and host Simon Anderegg stands at the stove each day. His secret recipe: a passion for quality, a love of fresh, natural products and an emphasis on superior flavors. These ingredients make all his creations a delight for the senses.

Although Simon Anderegg is grounded in classic French cuisine, his numerous trips abroad inspire him to reinterpret the traditional. His dishes reflect a strong connection to the Alps with Asian influences.

Opening hours: daily from 7.00 am to 12.30 am

Awards

GaultMillau: The Victoria’s à la carte restaurant was awarded 14 Gault Millau points in 2016. You can read the article in the Gault Millau Guide Switzerland 2016 here.

Guide Michelin: The Victoria’s à la carte restaurant was awarded the "Bib Gourmand" by the Michelin Guide.

        
Victoria Bestpreis-Garantie

Liebe Victoria-Gäste

Wir garantieren Ihnen auf unserer Website victoria-meiringen.ch bei einer Online-Buchung den besten Preis. Sollten Sie dennoch am selben Tag und für denselben Aufenthalt einen besseren Preis auf einer anderen Internetseite finden, so passen wir den Preis an das günstigere Angebot an.

Zusätzlich wird Ihnen ein Zimmer in der nächsthöheren Kategorie zugeteilt (abhängig von der Verfügbarkeit zum Zeitpunkt des Eincheckens im Hotel).

Diese Garantie erlangt ihre Gültigkeit bei Raten mit gleichen Konditionen (Zimmerkategorie, Absagefrist, Anzahl Personen, Aufenthaltsdauer).

Des Weiteren profitieren Sie bei einer Direktbuchung von folgendem:

  • Welcome Drink an der Victoria Bar
  • Kostenfreie Stornierung bis 3 Tage vor Anreise möglich

Wir freuen uns, Sie schon bald bei uns im Hotel Victoria in Meiringen begrüssen zu dürfen!